Fremtidens eksport vil ske via internettet
Bo Lille

Fremtidens eksport vil ske via internettet

Mange webshops i Danmark udlover nu om stunder diverse leveringsudgaver. En af de mest moderne er p.t. at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot gå forbi efter dine produkter når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er jo yderst enkel, og i mange tilfælde desuden den prisbilligste leveringsmanér.

Du kunne tillige planlægge at få det leveret hjem til dig selv eller til når du er på job. Muligheden viser sig i regelen en anelse mere omkostningsfuld, men også i høj grad bekvem. Den mest betalelige løsning til levering vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, men den mulighed kræver at du fysisk befinder dig lige ved internet webshoppens arbejdslager.

Antal dages levering er selvfølgelig særligt aktuel såfremt vi absolut skal bruge dine nye produkter om få sekunder, og i det øjemed er det tydeligvis afgørende at vi efterser tidshorisonten for levering for det relevante produkt.

En stor portion webshops garanterer 1 dags levering på deres favorit varenumre, som trods alt forudsætter at ordren indsendes tidligere end et givent tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt klar før de pakkeansatte tager hjem.

Nogle internet forhandlere lover portofri levering, men tit er det kun gældende hvis du indkøber for et fastslået beløb. Ellers skal man foretrække den mest betalelige mulighed for fragt, hvilket ofte – uanset om man befinder sig tæt på Viborg, Skanderborg eller Sæby – vil blive at få kørt produkterne til et afhentningssted.

Flere og flere handler hos netshops

Det er i dag særligt simpelt for folk at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra forskellige online firmaer og til gengæld har en hel del shops på nettet ikke kunne slippe for at nedbringe prisniveauet på mange af deres produkter – til børn, og endvidere også til mænd og kvinder – betydeligt, og endda nogle gange garantere fragt uden betaling.

Men det kan immervæk vise sig rentabelt at tjekke en række internet forhandlere efter tilbud forud for at du shopper, således at du er sikker på at indhente den mest attraktive pris.

Man må blot ikke undervurdere, at hvis en webbutik markedsfører varer til salg for en pris som er hamrende tiltalende, kunne det tit være et kendetegn på en fup webshop. Køb med betalingskort er trods alt omsluttet af en anordning, som dækker kunden imod fup online shops.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du benytte et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du foretrækker at honorere prisen over tid.

Forinden nogen shopper hos en webbutik bør man i og for sig tyde webbutikkens vilkår, men det er almindeligvis ikke videre interessant.

Alternativet kan derfor være at undersøge hvorvidt online forretningen er verificeret af e-mærket, som kan være et billede på at webshoppen følger de opstillede regler, og at webbutikken løbende føres tilsyn med af eksperter der er indført i de gældende bestemmelser. Desuden giver det dig mulighed for opbakning, hvis du får vanskeligheder med din ordre.

Ligeledes er det smart at køberen er omhyggelig omkring de væsentligste regler der kan have indflydelse på handlen, f.eks. hvilken returrettighed webbutikken benytter. Derfor er det virkelig vigtigt, at man når som helst opbevarer sin købsbekræftelse, således man en anden gang kan eftervise ordren, hvad end du er herre eller dame.

En række online forhandlere frembyder gratis fragt

Trustpilot fører til relativt relevante genveje til at finde ud af ret mange tidligere køberes erfaringer og af den grund er det en hjælp, at du tolker internet webshoppens vurderinger forinden du handler.

Facebook genererer ligeledes temmelig værdifulde chancer for at få indsigt i internet forretningens popularitet. Tilmed møder vi faktisk internet butikker hvor folk kan ytre en kritik af virksomhedens service, hvilket ydermere burde benyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Hjemmesiden er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi hjælper et hold af online firmaer hvor vi introducerer firmaernes produkter, og indkasserer godtgørelse under forudsætning af at den besøgende vi sender videre foretager en ordre.