Mange køber via e-handler
Bo Lille

Mange køber via e-handler

En lang række internet foretagender udlover nu om dage flere leveringstyper. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte varer præcis når det passer dig. Fragtmetoden er jo virkelig let gængelig, og typisk endvidere den mindst kostelige leveringsform.

Du bør tillige afveje for og imod at få produkterne leveret til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Metoden viser sig almindeligvis en anelse dyrere, men samtidig ret fremkommelig. Den mest betalelige løsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne, men dette betinges af at du befinder dig tæt på netbutikkens tilholdssted.

Størstedelen af webbutikker frembyder 1 hverdags levering på en lang række varer, der dog stiller krav om at du når at bestille inden et angivent tidspunkt, med det formål at de kan nå at få produktet klargjort forud for at de lageransatte får fri.

Revideres af eksperter der har nøje kendskab til de gældende regulativer

Det er efterhånden super fleksibelt for købere at sammenholde priser fra forskellige online selskaber og derved har flertallet af internet foretagender været nødt til at nedbringe udsalgspriserne på en række af deres varer – til piger og drenge, og samtidig også til kvinder og mænd – drastisk, og endda nogle gange byde på fragt uden beregning.

Dog kan det alligevel vise sig profitabelt at undersøge et par online forretninger efter tilbud inden du gennemfører din handel, så man er velinformeret til at antage den billigste pris.

Man må bare ikke undervurdere, at ifald en internet shop afhænder deres produkter til en udsalgspris som virker helt fantastisk gunstig, burde det tit være et faresignal om en svindel e-handler. Køb med kort er trods alt indbefattet af et reglement, hvilket beskytter dig som køber imod svindlende internet handler.

Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ bør du overveje en afdragsløsning som fx ViaBill, når du vil godtgøre betalingen ude i fremtiden.

Før nogen shopper hos en webshop bør de i og for sig tage stilling til webshoppens forretningsaftale, det er dog for det meste ikke super interessant.

Et andet alternativ kunne være at kontrollere hvorvidt internet shoppen er godkendt af e-mærket, hvilket typisk er en forsikring om at internet virksomheden lever op til den officielle danske lovgivning, samt at netshoppen hyppigt besøges af fagfolk som forstår lovgivningen. Desuden tilbydes du genvej til at blive hjulpet, ifald du skulle få problemer ved dit køb. Se mere her.

Et sympol på at internet forretningen respekterer de officielle regler

Trustpilot frembyder ret hæderlige løsninger til at gennemrode en længere række tidligere køberes omtaler og derved foreslår vi, at du studerer e-butikkens omtaler før du handler.

Facebook byder på desuden ultra værdifulde chancer for at få indsigt i e-forhandlerens pålidelighed. Foruden det møder vi faktisk internet selskaber som gør det muligt at nedfælde en omtale af deres køb, som ydermere må udnyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Websitet er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi har faste samarbejder med en masse internet butikker da vi introducerer butikkernes varer, og tager kommission for så vidt du gennemfører et indkøb.