Den billigste leveringstype vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren
Bo Lille

Den billigste leveringstype vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren

En hel del e-butikker yder på nuværende tidspunkt mange forskellige former for levering. Den mest benyttede er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, som giver dig mulighed for at hente de købte produkter når du har tid. Den er nemlig ultra problemfri, og mange gange endda den mest letkøbte form for fragt.

Mange online selskaber byder på levering efter en enkelt hverdag på en hel del varenumre, men vær vagtsom da det er afhængig af at bestillingen realiseres forinden et angivent tidspunkt, således at de kan nå at få ordren på posthuset forinden logistikmedarbejderne har fri.

En række outlets på nettet præsterer fragt uden omkostninger, men i reglen stiller det krav om at du køber for en fastsat sum. Som alternativ skal du tage den mest letkøbte form for levering, som mange gange – ligegyldigt om du er tæt på Holstebro, Hjørring eller Assens – vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted.

Super praktisk for enhver at finde information om priser

Det er super fremkommeligt for enhver at sammenligne priser (via fx PriceRunner) i blandt forskellige outlets på nettet på www.funpictures.dk og for det har utallige internet firmaer fundet det uundgåeligt at sænke prisniveauet på en række af deres produkter – til juniorer, samt til herrer og damer – drastisk, og endda nogle gange byde på levering uden gebyr.

Det kan dog immervæk vise sig lukrativt at sammenligne forskellige e-firmaer efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at man er sikker på at få fat i den prisbilligste pris.

Du må dog være så påpasselig, at når en online forretning markedsfører bedst i test varer for en pris der er grænseløst lav, så burde det i nogle tilfælde være et symbol på en uoprigtig internet forhandler. Kortbestillinger er imidlertid inkluderet i en orden, som værner dig som køber overfor uærlige online forhandlere.

Vi tilråder kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt kan du bruge en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at dække pengene over tid.

Før folk køber i en webbutik bør de helt sikkert gennemlæse virksomhedens forretningsaftale, det er dog normalt ikke særlig morsomt.

Et nemt alternativ kan derfor være at kigge om webbutikken er e-mærke godkendt, fordi det typisk er et fingerpeg om at online shoppen efterkommer de opstillede regler, udover at e-shoppen ofte føres tilsyn med af jurister som har ekspertise inden for retningslinjerne. Desuden giver det dig genvej til støtte, såfremt du bliver udsat for besvær i forbindelse med dit indkøb.

Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at man er oppe på mærkerne omkring de mest centrale forhold der kan have indflydelse på transaktionen, for eksempel hvilken byttepolitik internet butikken tilbyder. I relation til det er det også afgørende, at man permanent opbevarer ens faktura, således man i fremtiden vil kunne vidne om ordren, ligegyldigt om du skal købe til en pige eller dreng.

Efterses af eksperter som har nøje kendskab til vilkårene på området

Trustpilot byder på en del gode chancer for at beskue en lang række forhenværende forbrugeres meninger og derved støtter vi, at du udforsker webbutikkens ratings inden du shopper.

Facebook tilbyder tillige flere værdifulde genveje til at få indsigt i internet selskabets pålidelighed. Her ses mange internet shops hvor kunder kan afgive en anmeldelse af virksomhedens service, som på samme måde burde drages fordel af til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Denne side finansieres af reklamer. Vi arbejder tæt sammen med en gruppe internet butikker da vi formidler deres produkter, og modtager godtgørelse hvis en af de besøgende på vores side udfører et køb.

Oplysninger om tilbud og e-forhandlere opdateres hele tiden, men vi kan ikke stilles ansvarlig for modifikationer der potentielt er realiseret siden sidste opdatering af de anvendte oplysninger.