Kan væksten inden for digital handel fortsætte?
Bo Lille

Kan væksten inden for digital handel fortsætte?

En masse internet selskaber tildeler i dag en hel del forskellige leveringsmuligheder. Den mest moderne er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig vældig enkel, og oftest desuden den mest prisbevidste fragtmetode.

Du bør derudover afveje for og imod at få leveret hjem til din privatadresse eller ud på dit arbejde. Metoden viser sig ofte en tak dyrere, men på den anden side ret så ukompliceret. Den mest betalelige leveringstype vil dog altid være selv at hente varerne, som jo kræver at du er i kort afstand af e-shoppens bopæl.

Leveringstidspunktet kan vise sig at være yderst vital hvis vi absolut skal bruge varerne om et øjeblik, og herved er det tydeligvis essentielt at du studerer den anslåede leveringstid på det respektive produkt.

En masse e-butikker i Danmark annoncerer levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varer, som dog er underforstået at bestillingen gennemføres tidligere end et bestemt tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få produkterne fikset forinden pakkepersonalet har fyraften.

Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være meget central

Det er ultra ukompliceret for os alle at prissammenligne på diverse internet firmaer i Danmark på Odensekfum og derfor har de fleste e-forretninger været presset til at at formindske salgspriserne på mange af deres produkter – til børn og babyer, men også til damer og herrer – betydeligt, og endda nogle gange yde levering uden betaling.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig tiden værd at efterse et par forskellige netshops efter tilbud før du færdiggør din shopping, så man er usvigeligt sikker på at få den prisbilligste pris.

Du skal blot ikke overse, at hvis en e-handler udlover varer til en salgspris der er utrolig beskeden, så kan det for det meste være et signal om en snydagtig e-forretning. Betalinger med kort er dog omsluttet af en retningslinje, hvilket begunstiger køberen imod uoprigtige online forretninger.

Trustpilot yder nogenlunde gunstige muligheder

Forinden nogen køber hos en internet butik bør de når alt kommer til alt se på webshoppens forretningsvilkår, dog er det i reglen ikke videre spændende.

Et alternativ kunne være at se hvorvidt online forhandleren er støttet af e-mærket, eftersom det længe har været et billede på at internet butikken retter sig efter de officielle danske regler, samt at shoppen regelmæssigt vurderes af sagkyndige som behersker vilkårene på området. Desuden får du anledning til at få bistand, ifald du oplever besvær i processen med din bestilling.

Yderligere slår vi et slag for at man er opmærksom på de grundlæggende vilkår der spiller ind i forbindelse med købet, som eksempelvis den returrettighed hjemmesiden tilbyder. I den sammenhæng er det tilmed relevant, at man permanent bevarer ens faktura, så man i fremtiden kan bekræfte sin ordre, om du søger et produkt til en herre eller dame.

Trustpilot bringer dig nogle fremragende muligheder

Trustpilot byder på forholdsvis fordelagtige løsninger til at bese diverse aktuelle forbrugeres kritik og derfor anbefaler vi, at du analyserer webshoppens anmeldelser før du handler.

Facebook indebærer desuden fuldstændig nyttige løsninger til at få indsigt i e-forhandlerens kundetilfredshed. Her ses mange firmaer på nettet hvor du kan afgive en evaluering af deres køb, hvilket på samme måde bør udnyttes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Vores website finansieres af reklamer. Vi samarbejder med diverse butikker på nettet da vi promoverer forretningernes produkter, og høster provision for så vidt den besøgende vi sender videre udfører et køb.

Informationer om varer og online forhandlere opdateres nu og da, men vi tager ikke ansvar for modifikationer der muligvis er realiseret efter sidste opdatering af vores data.